Velg en side

Katrine Kristiansen Musikkskole

Skilt Musikkskole

 

 

Katrine Kristiansen Musikkskole ble opprettet i 2014 og ligger i Kragerø.

Her kan du få undervisning på følgende instrumenter:

Fløyte

Piano

Orgel

Vokal

Katrine underviser både barn og voksne.

Nybegynnere, viderekommende på alle nivåer, profesjonelle musikere som ønsker nye perspektiv,  alle er velkommen til en gratis prøvetime (1/2 time).

Katrine har undervist i mer enn 25 år (se mer om Katrines bakgrunn her) og tilbyr også veiledning og undervisning i ensemblespill (alle instrumenter) og små vokalgrupper.

Har du lenge ønsket å lære et instrument?

Eller spiller du allerede, men ønsker profesjonell undervisning på ditt instrument?

 

Er du ferdig med grunnskolen eller videregående skole og trenger å videreutvikle deg på fløyte, piano eller vokal?

Eller er du allerede utøvende musiker,  men  ønsker nye perspektiv, inspirasjon eller mentoring i forbindelse med det å «fremføre» eller «holde konserter» ?

Kanskje du bare ønsker en å «spille ball med»?

Ta kontakt for nærmere avtale.

Barn under grunnskolealder har også glede av musikalsk utfoldelse. Katrine bruker Orff instrumenter i denne gruppeundervisningen og stimulerer barna til tidlig rytmeforståelse, naturlig sangglede og også noteforståelse. Hvor vidt det holdes barnegrupper er til enhver tid avhengig av etterspørselen i markedet. Ta kontakt for å bli satt på venteliste.

 

Katrine Kristiansen Musikkskole priser:

Timene på musikkskolen varer i 45 min eller 1 time.

45 min: 350 kr

1 time:  450 kr

Ensemble timer: 200 kr pr deltager

Barnegrupper: 100 kr pr barn pr gang

 

Undervisningen legges opp individuelt for hver elev/gruppe. Timeplanen er fleksibel og tilpasset den enkelte elev. Alle genre er aktuelle – klassisk, jazz, folkemusikk, moderne musikk, kirkemusikk.  Alle stiller med eget instrument (med unntak av barn under grunnskolealder og piano elever) og dekker selv innkjøp av eventuelle noter.

En gang i året holdes det en huskonsert der elever som ønsker det kan spille for andre elever og deres familie og venner. Huskonserten er en viktig inspirasjonskilde for elevene og det er alltid en stor opplevelse å være publikum.

Ta kontakt for avtale om prøvetime på epost katrine.krist@gmail.com, eller tlf 95742296.